zsk - supraveghere video

Supraveghere Video, Control acces si Pontaj

Magazin online  /  Supraveghere Auto [0]
ZSK AutoMonitor Starter

     Poza este cu titlu informativ.
Cod: AutoMonitor Starter
Pret cu TVA: 2,106.15  ron
Disponibilitate: intrebati
Descriere

AutoMonitor Starter - sistem entry-level, rezolutie medie (tehnologie CMOS), consum redus (5W), transmisie video si audio live prin Internet si catre telefonul mobil, compatibil HSDPA/3G/EDGE/GPRS:

  • sistem entry-level, cu consum redus (5W)
  • camera CMOS cu lentila fixa
  • rezolutia maxima de 320x240 pixeli
  • inregistrare pe card Secure Digital de 1GB
  • transmisie video si audio live prin Internet si catre telefonul mobil
  • compatibil HSDPA/3G/EDGE/GPRS - modem USB de date Huawei E220

Toate sistemele AutoMonitor se livreaza cu alimentator pentru priza de 220V, alimentator auto (12V DC) si doua sisteme de prindere.

Sistemul pastreaza inregistrarile pina la 40 de ore dupa care acestea pot fi transferate pe computer pentru vizualizare ulterioara si pastrare indelungata.

Puteti vedea in direct pe Internet sau de pe telefonul mobil imagini si sunete din masina sau apartamentul dvs (in aria de acoperire a Orange Romania, Vodafone Romania sau Zapp). In zonele cu acoperire 3G+ (peste 300 de localitati) puteti vedea in direct imagini la calitate maxima.

Masinile echipate cu AutoMonitor pot fi pozitionate fara sistem GPS suplimentar, prin intermediul aplicatiilor Monitorizare Flota de la Orange Romania sau Management Flota de la Vodafone Romania.

Nu necesita soft special pe calculatoarele folosite pentru monitorizare, se poate accesa de pe orice calculator cu Internet Explorer, Firefox sau Safari.

 

Versiune printabila

Pareri pentru acest produs
Adauga parerea ta (max. 55 caractere)