zsk - supraveghere video

Supraveghere Video, Control acces si Pontaj

Cum cumpar:

 1. Alegeti produsul/produsele  care va intereseaza. Produsele pot fi gasite navigand prin magazin sau prin optiunea cautare/filtrare.
 2. Comandati produsul dorit apasand butonul din dreptul sau din casuta lui.
 3. Oricand puteti vedea continutul cosului apasand linkul x produse in cos .
 4. Confirmati comanda prin folosirea butonului comanda, apoi introduceti datele de contact (daca nu sunteti deja logat sau daca difera de datele dvs) pentru a putea finaliza comanda; nu este obligatoriu sa va inregistrati pentru a da o comanda insa odata cu prima comanda vi se va crea automat un cont pentru a putea urmari starea comenzii.
 5. Veti primi un e-mail de confirmarea a comenzi si in maxim 24h un telefon de la unul din operatorii nostri pentru a stabili disponibilitatea dvs in vederea livrarii

Cum platesc:

Plata produselor achizitionate se poate face:

 • in numerar la livrare(ramburs), catre comisionarul care efectueaza livrarea (atentie: se percepe un comision suplimentar de 2% si se pot plati doar comenzile in valoare mai mica de 1000 RON)
 • prin foaie de varsamant in conturile noastre de mai jos de la una din sucursalele Alpha Bank sau sucursalele Raiffeisen.
 • online prin card de credit/debit. Acceptam la plata mare parte a cardurilor existente: Visa, Mastercard, Visa Electron, American Express ...
 • prin mandat postal sau ordin de plata in contul KuBu Stream specificand datele de mai jos:
  Beneficiar: KuBu Stream SRL
  Cod fiscal: RO15447091
  Adresa beneficiar: Paralutelor 3A, ap 1, Parter, sect 6, Bucuresti

  Banca: Banca RAIFFEISEN Lujerului
  Cont: RO26 RZBR 0000 0600 0771 5693

  Banca: Trezoreria sector 6
  Cont: RO29 TREZ 7065 069X XX00 5091

Cum primesc marfa/Modalitatea de livrare

Livrarea produselor se face in functie de modalitatea aleasa si de disponibilitatea produsului. Acestea se vor stabili de comun acord cu dvs in urma telefonului primit de la unul din operatorii ZSK. Pentru a preveni fraudele este posibil ca operatorii nostri sa refuze modalitatea de plata aleasa initial de dvs si sa va ceara sa folositi metode alternative (ex. plata prin ordin de plata in loc de ramburs).
 

La livrare produsele vor fi insotite de:

 • factura in original
 • chitanta daca este cazul
 • certificatul de garantie

 Livrarea produselor in valoare mai mare de 1000RON este gratuita in cadrul orasului Bucuresti.
 Pentru a putea onora si comenzi mai mici de 50 RON, taxa de livrare este de 20 RON. 

Cheltuielile de transport variaza în functie de produsele cumparate, de metoda de livrare si de localitatea în care doriti sa primiti comanda. Pretul transportului este afisat în pagina de finalizare a comenzii. Pentru produsele a caror disponibilitate de stoc este imediata durata estimata a livrarii este de 2 zile (insa timpul maxim de livrare este de 3 zile in Bucuresti si 7 zile in tara). Pentru produsele unde disponibilitatea de stoc trebuie confirmata, un operator va va contacta pentru detalii.

Programul nostru de lucru

PRELUARI COMENZI: Luni - Vineri, de la 09:00 la 18:00 si Sâmbata, de la 10:00 la 16:00 (pentru comenzi primite telefonic) si NON-STOP pentru comenzi lansate pe site si prin e-mail. Duminica inchis.
 

PROCESARI COMENZI (confirmari de stoc, informatii tehnice, etc): Luni - Vineri, de la 09:00 la 18:00 si Sâmbata, de la 10:00 la 16:00
 

Duminica: inchis; Comenzile si intrebarile trimise dupa ora 18:00 si in zilele libere vor fi procesate in prima zi lucratoare. Informatiile despre stoc sunt oferite, in timpul orelor de program, in maxim 60 de minute de la lansarea unei comenzi.
 

PROGRAM LIVRARI:
1.SEDIU: Luni - Vineri, de la 09:00 la 18:00

2.CURIER IN BUCURESTI SI IN PROVINCIE: Luni - Vineri, de la 13:00 la 17:00. Pentru livrarile in provincie prin firmele de curierat, se va tine cont si de programul acestora.
 

Livrarile se fac in termen de 24 - 48 ore, de la data confirmarii comenzii si stocului de catre consultantii de vanzari in urma unei comenzi. Sambata, duminica inchis.

Garantia si returul produselor

Toate produsele sunt insotite de certificatul de garantie emis de furnizorul nostru (producator/importator/distribuitor). Produsele comercializate prin intermediul magazinului nostru sunt noi, in ambalajul original al producatorului si, in momentul livrarii sunt insotite de factura fiscala si certificat de garantie, conform legislatiei in vigoare. Conditiile de garantie sunt in conformitate cu Legea nr. 296 / 28.06.2004 privind Codul Consumului si cu Legea nr. 449 / 12.11.2003 privind vanzarea produselor si garantiile asociate acestora. La solicitarea garantiei este necesara prezentarea produsului defect la sediul nostru afisat pe site in acel moment, impreuna cu accesoriile aferente, copie dupa factura fiscala si certificatul de garantie in original. Daca trimiteti produsele din provincie, acestea trebuie trimise printr-un curier rapid (orice curier rapid) cu plata in ambele sensuri (tur-retur) pe cheltuiala Dumneavoastra. Termenul maxim de solutionare a garantiilor este de 10% din perioada de garantie a produselor.
 

Toate produsele cumparate trebuie verificate in ceea ce priveste modelul cumparat, integritatea si aspectele estetice si exterioare in momentul ridicarii de la sediu si/sau primirii prin curier, in cazul unor probleme sau defecte exterioare intocmindu-se un proces-verbal cu curierul care a adus produsul. Orice reclamatie ulterioara in ceea ce priveste integritatea exterioara, aspectul, culoarea, modelul sau defectiunile care nu pot fi acoperite prin certificatul de garantie si/sau care se datoreaza unor forte exterioare, de orice natura, nu va fi luata in cosiderare.
 

Utilizarea necorespunzatoare a echipamentelor (modificari nepermise, fortarea parametrilor in scopul maririi performantelor, folosirea unor prize fara impamantare, expunerea la socuri mecanice sau electrice, umezeala, temperatura excesiva, patrunderea de lichide, metale sau alte substante in interiorul echipamentelor) precum si indepartarea sticker-elor de identificare adaugate de noi atrage anularea garantiei acestor produse. Firma noastra nu isi asuma raspunderea pentru datele stocate pe echipamentele aduse in garantie. Acoperirea cheltuielilor aferente transportului produsului spre solutionarea garantiei revine in responsabilitatea clientului.
 

Returul produselor se supune ordonantei nr. 130 din 31 august 2000 completata prin legea nr. 51 din 21 ianuarie 2003 pentru aprobarea ordonantei Guvernului nr. 130/2000 privind regimul juridic al contractelor la distanta: Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului. Produsul poate fi returnat numai daca este in conditii perfecte, inclusiv ambalajul, accesoriile si consumabilele aferente, adica acestea sa nu prezinte sub nici o forma semne de uzura sau consum, softul sa nu fi fost modificat sau adaugate noi softuri. Denuntarea de contract se face numai in scris. Returul produselor se supune acestei legi numai pentru produsele care sunt livrate clientilor prin curierat rapid, comenzile care au fost ridicate de la sediul nostru sau livrate de firma noastra direct la clienti prin intermediul personalului propriu nu sunt considerate comert la distanta, intrucat pot fi vizualizate, verificate si acceptate personal, ca si corespunzatoare cu scopul si nevoile clientului.
 

Ord. 130/2000. Cap. 1, Art 2, a) Contract la distanta - contractul de furnizare de produse sau servicii incheiat intre un comerciant si un consumator, in cadrul unui sistem de vanzare organizat de catre comerciant, care utilizeaza in mod exclusiv, inainte si la incheierea acestui contract, una sau mai multe tehnici de comunicatie la distanta.
 

Eventualele probleme legate de compatibilitatea dintre componentele achizitionate de pe acest site si cele pe care le detineti sau urmeaza sa le achizitionati din alte surse, precum si erorile clientilor in alegerea sau identificarea a produselor sau codurilor pe site nu fac obiectul responsabilitatii noastre

Conditii de utilizare

Introducere

Folosirea, incluzand vizitarea si cumpararea produselor de pe site-ul www.zsk.ro, implica acceptarea termenilor si conditiilor ce vor fi detaliate in paragrafele urmatoare.

Continut site si Copyright

zsk.ro face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acest site. Rareori, acestea pot contine inadvertente punctuale: unele specificatii sau pretul pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare.
 

Fotografiiile au caracter informativ si pot contine accesoriii neincluse in pachetele standard.
 

Ne declinam raspunderea pentru orice situatie care poate aparea din cauza unor erori de software sau defectiuni tehnice aparute la server.
 

Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.
 

zsk.ro si toate informatiile continute sunt proprietatea ompaniei S.C. KuBu Stream SRL

Frauda

Orice incercare de a accesa datele personale ale altui utilizator, de a modifica continutul site-ului zsk.ro sau de a afecta performantele serverului pe care ruleaza site-ul zsk.ro, va fi considerata tentativa de fraudare a sistemelor zsk.ro si va pune in miscare cercetarea penala impotriva aceluia sau acelora care a(u) incercat acest fapt.

Litigii

Orice litigiu aparut intre Clienti si Societate va fi rezolvata prin cale amiabila. In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata din Bucuresti, Romania.

Dispozitii finale

zsk.ro isi rezerva dreptul de a putea efectua orice modificari ale acestor prevederi, precum si orice modificari asupra site-ului www.zsk.ro, structurii acestuia sau orice alte modificari ce ar putea afecta site-ul, fara a fi necesara vreo notificare prealabila catre utilizatori in acest sens.
 

Daca oricare dintre clauzele de mai sus va fi gasita nula sau nevalida, indiferent de cauza, aceasta clauza nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze.
 

Pentru orice lamuriri, va asteptam cu un mesaj la adresa contact(la)zsk.ro