zsk - supraveghere video

Supraveghere Video, Control acces si Pontaj

Magazin online  /  Pontaj [10]
Punct acces cu cititor biometric iris

     Poza este cu titlu informativ.
Cod: SL 4000
Pret cu TVA: 42,160  ron
Disponibilitate: la comanda
Descriere

Tehnologia de identificare a persoanei pe baza irisului a castigat teren in fata celorlalte metode de tehnologie biometrica (amprenta degetelor, amprenta palmei, forma fetei, scanare retina) datorita faptului ca, pe langa faptul ca irisul identifica in mod unic o persoana, configuratia irisului nu se modifica pe parcursul vietii. Irisul poate fi recunoscut chiar daca persoana respectiva poarta ochelari sau lentile de contact sau a suferit diferite afectiuni ale ochiului. Modalitatea efectiva de identificare pe baza irisului nu presupune vreun contact fizic, iar recunoasterea in sine dureaza cateva secunde.
Actualmente, aceasta tehnologie biometrica este folosita pentru controlul accesului in zonele care necesita un grad ridicat de securitate precum si in sectoare economice cum ar fi sanatatea, programele nationale pentru identificarea persoanelor, transporturi.

Familia LG Iris Access 4000 reprezinta a treia generatie de sisteme bazate pe tehnologie biometrica de identificare si recunoastere a irisului furnizate de LG. Toate modelele din familie sunt dotate cu o camera care scaneaza ambii ochi intr-o succesiune rapida. Inregistrarea in sistem si recunoasterea se realizeaza folosind o interfata grafica foarte simplu de utilizat.
Camerele pot fi dotate si cu cititor de carduri.
 De asemenea, exista camere care, din motive de securitate sporita si pentru un control al accesului mai sigur, au si tastatura care permite introducerea unui cod personal de identificare. Aceste camere au codul cu sufixul 10, adica 4010 pentru camerele fara cititor de carduri si 4110 pentru cele care au si cititor de carduri.

Kitul contine Camera CCD, model iCAM400 (http://lgiris.com/ps/products/ia4k/icam4000_spec.htm), subansamblu achizitie ICU4000R-W (http://lgiris.com/ps/products/ia4k/icu4300.htm), software EAC500 (http://lgiris.com/ps/products/idata/idataeac.htm - permite introducera a pana la 500 persoane), Controller si cititor proximitate SL 301.

Prezentare

Versiune printabila

Pareri pentru acest produs
Adauga parerea ta (max. 55 caractere)